Dak en gevelbeplating, niet mooi? Laat u verrassen!

Het gaat goed met de economie. Dat betekent dat er ook weer meer gebouwd en gerenoveerd wordt. Tijd om na te denken over de mogelijkheden en alternatieven voor uw voorgenomen bouw. Het werken met beplating is algemeen bekend in de industriële en agrarische bouw. Denk hierbij aan loodsen, schuren en ander opslagplaatsen. Werken met beplating is efficiënt en betaalbaar. De fabrikant kan vaak zelf het vakkundige personeel leveren om de bouw tot een goed resultaat te brengen. Heeft u wel eens aan gevelbeplating of dakbeplating gedacht? Wat zijn de mogelijkheden?

Dak en gevelbeplating de mogelijkheden

Zowel bij dakbeplating als gevelbeplating is er een ruime keuze. U kunt hierbij denken aan de vorm, de uitstraling, de mogelijkheid van geïntegreerde ramen en deuren en aan de profilering. Gaat het om renovatie dan is het tevens een overweging om dit keer te kiezen voor het totaalconcept van geïsoleerde beplating. Hierbij worden de platen geïsoleerd aangeleverd waardoor snel een goed binnenklimaat geleverd wordt. Het is al lang niet meer zo dat alleen utiliteitsbouw met platen worden verfraaid. Steeds vaker zien we de toepassing bij woningbouw. We zijn klaar met de standaard huizen en zoeken een fraai en goed alternatief dat het huis een extra spannende look geeft.

Dakbeplating de keuze is groot

Bij dakbeplating kunt u denken aan plaatmateriaal zoals bekend van loodsen en schuren maar er zijn ook platen die lijken op dakpannen. Deze platen zijn ideaal om toe te passen op licht hellende daken waarop pannen niet mogelijk zijn. We kunnen ons voorstellen dat er nogal wat vragen opdoemen over de beplating. Neem vooral contact op met een leverancier en vraag om een persoonlijk gesprek. Er wordt u graag uitgelegd wat de mogelijkheden voor uw situatie en wensen zijn. Laat u verrassen en ga eens voor onconventioneel. Of heeft u toch liever het vertrouwde oude beplatingsproduct? Het kan allemaal!

dakbeplating