Direct aan de slag bij een technisch uitzendbureau?

Het is niet erg om even zonder werk te zitten maar de meeste mensen willen toch snel weer aan het werk. Om contacten met collega’s te hebben, om hun vak te kunnen uitoefenen om het gevoel te hebben ertoe te doen, om een maatschappelijke bijdrage te leveren of gewoon omdat stil zitten niets is. Als het solliciteren niet direct effect heeft is het aan te raden om je in te laten schrijven bij een technisch uitzendbureau. Dat hoeft natuurlijk niet de belangrijkste reden te zijn. Een uitzendbureau heeft goed zicht op de arbeidsmarkt en heeft veel contacten in het werkveld. Zij weten precies waar jij met jouw bekwaamheden goed zou passen. Eén en één is twee.

Groot tekort aan vakpersoneel

Er is een grote behoefte aan goed vakpersoneel in de bouw en in de bouwsector en toeleveranciers. Dat is goed nieuws na de magere jaren. Maar hoe vind jij als timmerman nu de juiste werkgever? Waar pas je het best? Vragen waar een technisch uitzendbureau je mee kan helpen. Het heeft dus zeker zin om contact op te nemen met een technische uitzendbureau. Het voordeel van dit bureau boven een algemeen uitzendbureau is dat de intercedenten beter weten wat het aanbod en de vraag is. Ze hebben goede contacten met de opdrachtgevers en hebben er baat bij dat ze goed personeel aanbieden. Doe dus je voordeel!

Direct solliciteren als timmerman?

Denk je in aanmerking te komen voor de vacature timmerman? Wacht dan niet te lang en neem contact op met het technisch uitzendbureau Deventer. Bereid je wel een beetje voor en neem bij een eventueel gesprek een cv mee. Hoe meer informatie je aan weet te leveren hoe sneller duidelijk wordt of jij op de vacature past. En mocht het onverhoopt niet het geval zijn of was iemand je voor? Dan zit je direct op de goede plek voor de volgende kans die zich aan zal bieden. Succes!

vacature timmerman