Mindfulness werkt goed en heeft snel effect

Je bent moe, uitgeput, futloos, zit tegen een depressie aan of misschien zit je er al in. Je sleept jezelf voort en doet de dingen die je moet doen maar alles valt zwaarder dan vroeger. Je vraagt je af hoe je het ooit allemaal gedaan hebt. Je vervult de verschillende taken in dit leven zo goed mogelijk maar het is veel! De verwachtingen lijken hoog gespannen en je wilt overal aan voldoen. Maar je laat steeds vaker steken vallen. Iets wat je niet van jezelf kent. Je komt ’s ochtends nauwelijks je bed nog uit en trekt het liefst de dekens over je heen als de wekker gaat. Het is bijna op en je weet het, je voelt het. Wat nu? Je kan toch niet ineens stoppen met alles?

Mindfulness is voor iedereen

Nee, dat hoeft ook niet maar het is wel tijd om iets te veranderen in je leven. Niet meer continu vooruit denken aan wat je allemaal nog moet doen maar leven in het nu. Met je aandacht zijn bij dat wat je aan het doen bent. Opnieuw leren genieten en ontspannen. Minder piekeren en energie opdoen in plaats van afgeven. Hoe doe je dat? Is daar een intensief traject voor nodig? Nee, dat hoeft niet per se. Je kan al veel bereiken met mindfulness. Een training waarbij je leert met je doen en laten, met je geest in het moment te zijn. Dat vergt enige oefening, daarom is het volgen van de training alleen niet voldoende maar bereik je het beste effect door goed je huiswerk te doen.

Mindfulness training in Deventer volgen

Een mindfulnesstraining duurt gemiddeld 8 weken. Er zijn groepen voor volwassenen maar ook voor kinderen. Ook aan hen wordt steeds meer gevraagd. Het is gebleken dat het werken in een groep vooral motiveert. De verhalen van anderen kunnen jou ook weer helpen. Mindfulness Deventer heeft al vele tevreden klanten. Ze hebben veel ervaring en vertellen jou graag wat zij voor je kunnen betekenen. Neem eens vrijblijvend contact met ze op. Zet die eerste stap!

mindfulness