Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 kopen

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 dekt de laatste hoofdstukken van de Naruto verhaallijn en is daarmee ook het ultieme einde van de Naruto: Ultimate Ninja games! Dit vechtspel lijkt qua gameplay erg veel op de vorige delen maar er zijn natuurlijk wel wat dingen toegevoegd en zelfs teruggekeerd! In deze game vecht jij tegen een andere speler in een arena met jouw gekozen personages. Met nieuwe wapens en de mogelijkheid om die van de ander kapot te maken of beschadigen is de taak aan jou om te winnen en de ultieme ninja te worden. Je kunt Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 kopen door op de links te klikken die je hierin ziet staan, of je leest gewoon even verder!

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 kopen

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 kopen via de links in dit artikel? Ik ga je vertellen waarom je dit zou moeten doen! Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 is misschien qua gameplay weinig verandert, maar alsnog beter dan ooit! In dit waarschijnlijk laatste deel van de reeks kun je weer vechten met jouw favoriete personages uit de Naruto series, en je kunt nu zelfs tijdens het vechten van personage verwisselen! Een feature die teruggekeerd is is de ‘Wall run’; het is nu weer mogelijk om tegen de muur te rennen voor nog meer dynamiek in de epische gevechten! Helemaal nieuw is de mogelijkheid om de wapens en kleding van jouw tegenstanders kapot te maken of beschadigen.
En natuurlijk zijn de graphics weer ontzettend verbeterd en is het heel mooi en interessant om naar de gave actie op het beeld te zien!

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 bestellen

Als je Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 bestellen wilt kun je de links raadplegen uit dit artikel. Deze links voeren jou naar een zogeheten gamekey store waar Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 te bestellen is. Als je fan bent van de Naruto franchise kun je dit laatste deel van de games zeker niet missen, want dit deel is het meest episch van allemaal!

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4