Voor iedereen die gezonder wil leven: mindfulness

Het leven van nu is niet meer te vergelijken met dat van 10 jaar geleden. Ontwikkelingen gaan snel en de technologie lijkt ons leven voor een groot deel te bepalen. Wie kan zich nog en leven zonder computer of smartphone voorstellen? Het geeft gemak maar ook druk. Je bent altijd bereikbaar en de momenten van relatieve rust worden steeds beperkter. Deze intense manier van leven vraagt veel van onze psyche en ons lichaam. Het is de mens eigen met zijn tijd mee te willen. Mensen hebben grote wensen. Een huis, werk, een gezin, sporten en vakanties en dan moet er nog van alles gedaan worden om al deze zaken in de lucht te houden. Dat lukt niet iedereen op en gezonde manier. Veel mensen worden ziek. In deze blog lichten wij mindfulness toe, dé oplossing het is trainingsmethode om een gezonde balans te vinden.

Mindfulness brengt verandering en balans

Wil je echt verandering? Wil je gezonder leven? Heb je het gevoel dat het nu echt anders moet? Dan is mindfulness de oplossing. Mindfulness is een methode die in gemiddeld 8 weken in een trainingsgroep vorm krijgt. Mindfulness leert je weer te leven in het moment, verdiept het bewustzijn en zorgt ervoor dat er meer ruimte in je hoofd komt, en dat er minder gepiekerd wordt. Het effect van de training valt en staat met het doen van je huiswerkopdrachten. Het vergt namelijk oefening. Je manier van leven is ingesleten geraakt en die raak je niet zo maar kwijt. Er moeten nieuwe patronen gecreëerd worden en dat vergt tijd en inzet. Je krijgt daar geweldig veel voor terug!

Vrijblijvende informatie over mindfulness

Mindfulness is een beproefde methode om weer meer grip op je leven te krijgen. Veel ex-cursisten geven aan dat deze training een keerpunt in hun leven is geworden. Ten goede. Ben je nu geïnteresseerd geraakt en vraag je je af of mindfulness iets voor jouw is? Neem dan eens vrijblijvend contact op met mindfulness Deventer. Zij kunnen u vertellen of de training geschikt is om uw klachten te verminderen.

mindfulness

Tagged , ,