Werken aan je loopbaan met een loopbaancoach

Werken aan je loopbaan is leuk. Het is zeker werken maar zo voelt het niet. Je gaat op onderzoek uit naar alles wat met jou te maken heeft. Je persoonlijkheid, je kwaliteiten, je ergernissen of beperkingen, je voorkeuren en misschien wel angsten. Hoe meer je zicht op jezelf krijgt des te beter weet je jezelf op de arbeidsmarkt neer te zetten. Of het nu een baan in loondienst is, een flexbaan of een eigen bedrijf. In alle gevallen geeft zekerheid over wat je wilt, kunt en wie je bent een enorme voorsprong. Mensen doen liever zaken met iemand die weet waar hij voor staat dan met iemand die onzeker is of in het ergste gevel gedesinteresseerd.

Hulp inschakelen is verstandig om vooruitgang te boeken

Hoe werk je op een constructieve manier aan je loopbaan? Het antwoord is; met hulp van anderen. Ieder mens heeft namelijk blinde vlekken als het aankomt op het zelfbeeld. En zolang die vlekken niet zichtbaar worden gemaakt blijf je tegen dezelfde obstakels aanlopen. Je wilt vooruitgang, geen stilstand of achteruitgang. Dat betekent dat een ander je soms een spiegel voor moet houden. Een loopbaancoach is geschoold en getraind in het spiegelen maar ook in het confronteren waar nodig. Tevens heeft een loopbaancoach de beschikking over heel veel methodes, middelen en materialen om in te zetten. Elke situatie en elke persoon krijgt een op maat gemaakte aanpak.

Voor elke loopbaanvraag een antwoord

Uiteindelijk beslis je samen met je loopbaancoach het traject dat je in wilt gaan. Loopbaancoach Zwolle is een erkende loopbaan professional. Daarnaast hebben zij jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met allerhande vragen, achtergronden, opleidingen, wensen en beperkingen. Elk individu krijgt een gepast traject aangeboden. Maar ook wanneer er niet een heel traject nodig is maar slechts een aantal gesprekken, is dit mogelijk. Het gaat erom dat je een doel weet te formuleren en uiteindelijk gaat bereiken. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op.

loopbaancoach

Tagged , , , ,